Om Mig

Din Adhd Coach

Jag heter Camilla Josefsson och är utbildad Adhd Coach och arbetar även som pedagog inom förskolan. Jag har erfarenhet av Adhd på nära håll som gett mig stor kunskap i praktiken. Jag har även brottats med magproblem i hela mitt liv och gjort stora förändringar gällande kosten och för att bredda mina kunskaper ännu mer utbildar jag mig för närvarande till certifierad hälsocoach.Camilla | BalanseraLivet

 ”Jag tror på att alla människor oavsett ålder kan fortsätta att växa och utvecklas men kan också behöva hjälp och stöd av en coach på vägen fram”

Hur kan jag hjälpa dig?

Jag är genuint intresserad av människors mående, god lyssnare och brinner för att hjälpa. Jag är ödmjuk inför svårigheter vi alla kan uppleva i vår tillvaro men har förmågan att synliggöra det positiva som faktiskt finns inom och runt oss alla.

En stor utmaning kan naturligtvis kan vara att ta första steget men eftersom du redan läser dessa rader är du redan där. Min erfarenhet som kvinna mitt i livet och med många års erfarenhet kommer att finnas med på din resa som startar här och nu.

Allt finns inom räckhåll men svårigheten kan vara att hitta rätt nycklar som gynnar din egen utveckling och som får DIG att växa. Tänk dig 365 dagar om året och att göra någon förändring varje dag kommer att ta dig på en svindlande resa så spänn fast säkerhetsbältet så kör vi!

Kom ihåg att all utveckling sker utanför din komfortzon!


Mina Utbildningar

Licencierad Adhd coach
Anna Hallén utbildningar – Examen December 2023

Certifierad Hälsocoach
Anna Hallén utbildningar – Pågående utbildning